Geld is bijzaak in nieuwe single van Bon Sjef & Phill Ballins

  Cultuur

UTRECHT - De maand is net begonnen en je banksaldo is alweer lager dan je met jezelf had afgesproken. Ken je dat gevoel? Daar gaat Lil' Cash Op Je A$$ over. Kleingeld en pronken met geld wat je niet hebt, daar doen Bon Sjef & Phill Ballins niet aan. Dat het ook niet veel geld hoeft te kosten om een leuke tijd te hebben laten ze zien in hun nieuwe clip.

"Als de connectie puur is speelt geld geen rol meer. Daarbij is het ook grappig bedoeld, we steken de draak met mensen die lopen te pochen met geld wat ze eigenlijk niet hebben." Aldus Phill Ballins.  

"Je hebt niet veel geld nodig om eruit te zien als een miljoen euro."  Aldus Bon Sjef.

Dat veel geld niet gelukkig maakt weten we allemaal, maar wat je met dat geld kunt doen wel. Ook vertellen de jongens: "We kunnen wel veel geld neerleggen om een dure auto te huren en daarmee de impressie te wekken dat we een welvarend leven lijden op die manier, maar dat is niet hoe wij zijn. Door wél varend te leven pakken we de hoogste golf".

Met die mindstate kun je alles. Het is belangrijk niet te vergeten om veel lol te hebben ongeacht je financiële status en daarom brengen Bon Sjef & Phill Ballins nog voor deze zomer de dansbare tune: 'Lil' Ca$h Op Je A$$' uit.

Ook is de Bon Sjef & Phill Ballins KOLLECTIVE geselecteerd door XITE voor de wedstrijd 'Your Road to Sziget' waarbij de band kans maakt op 40 minuten speeltijd op de Europe stage van het Hongaarse festival. Stemmen kan tot 5 juni op de website www.xite.nl/sziget. Je maakt hierbij zelf ook kans op een 7-day pass voor het festival. En om even in de sfeer van de single te blijven; stemmen is gratis!

Donderdagavond 31 mei releasen ze de track bij Club 3voor12 Utrecht. Vanaf 12 uur 's nachts kan iedereen de track luisteren via zijn/haar favoriete streamingsservice, om alvast het lange Hemelvaartweekend te vieren. Twee weken later zal de videoclip uitkomen.

Aankomende shows:

29-05 Rollende Keukens, Amsterdam

30-05 Club 3voor12, Utrecht

31-08 Bazenavond, Meerkerk

Meer berichten