Spannende Boeken Weken in de Bibliotheek

  Cultuur

In een hoekje van de bank, met het boek bijna op je neus. Of op het strand in de zon, verzonken in een moordmysterie. Voor wie graag een goede thriller leest zijn er de Spannende Boeken Weken. Met diverse spannende activiteiten in de Bibliotheek.

UTRECHT - Op donderdag 13 juni van 20.00-22.00 uur is de Centrale Bibliotheek de vertoning van de onheilspellende film 'Cop vs Killer'. Tijdens een speciale spannende editie van Boek & Film bekijk je de verfilming van de thriller uit 2012. Regisseur, schrijver en rechercheur Simon de Waal gaat na afloop in gesprek met het publiek. Stel hem je meest prangende vragen.

Spannend schrijven

Een spannende editie van het Schrijfcafé op zaterdag 15 juni van 10.30 – 12.30 uur in de Centrale Bibliotheek. Een bloedstollende moord, een cliffhanger waarbij je je nagels stukbijt, een tergend tipje van de sluier. Schrijf samen met Tools voor Taal je spannendste verhaal.

Spannende liedjes

Op zondag 16 juni van 15.00 – 16.00 uur staan er spannende liedjes op het scherm tijdens Zing Nederlands met me in de Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum. Onder leiding van zangcoach Jolieke Sorber zing je o.a. 'Geef mij je angst' van Guus Meeuwis.

De Dichtende Detective

Kinderen die van mysteries houden kunnen zondag 16 juni van 14.00 – 15.30 uur terecht in de Centrale Bibliotheek. In de workshop 'Dichten doe je zo' voor 7-10 jaar speur je als een detective door de bieb. Daarna maak je een spannend gedicht met illustraties. Dichter en illustrator Floor Tinga helpt je daarbij.

De toegangsprijs voor de workshops varieert. Kijk op de site van de Bibliotheek Utrecht voor alle informatie en reserveren.

Meer berichten