Foto: Daniel Verkijk

ZIMIHC viert jubileum met korenfestival Utrecht Zingt in Nova op 22 juni

  Cultuur

Van vrolijke ballads in barbershopstijl tot Zuid-Afrikaanse koorzang: op 22 juni geven koren uit Utrecht stad en regio tussen 11.00 – 17.00 uur korte concerten in winkelcentrum Nova.

UTRECHT - Laat je verrassen door een zeer divers programma tijdens korenfestival Utrecht Zingt in Nova!

Utrecht Zingt in Nova

Op 22 juni tovert ZIMIHC het winkelcentrum Nova in Kanaleneiland om tot één groot podium tijdens korenfestival Utrecht Zingt in Nova. Door het hele winkelcentrum verspreid geven diverse Utrechtse koren korte concerten met variërend repertoire. Zo krijgt het publiek in Nova een mooi inkijkje in de wereld van het samen zingen in Utrecht. Samen zingen is de grootste en bekendste kunstvorm van de stad Utrecht, ook internationaal.

30 jaar ZIMIHC

Utrecht Zingt in Nova is onderdeel van ZIMIHC's jubileum: ZIMIHC is dit jaar 30 jaar oud! En dat vieren we graag met alle bewoners van Utrecht. De hele maand juni staat in het teken van ons jubileum. Elk weekend in juni organiseren we feestelijke evenementen verspreid over de stad Utrecht. We trakteren op optredens, blaasmuziek, een streetfood- en kunstfestival, workshops, theater en nog veel meer.

Utrecht Zingt

Utrecht Zingt is een programma van ZIMIHC om de koormuziek in Utrecht te promoten en te ondersteunen. Er worden workshops, concerten en andere activiteiten georganiseerd. Vertrekpunt van het programma was het EUROPA CANTAT festival in 2009 in Utrecht.

Praktisch

Datum: Zaterdag 22 juni van 11.00 – 17.00 uur

Adres: Winkelcentrum Nova, Hammarskjoldhof, Utrecht

Toegang: gratis

Website: zimihc.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden