30 jaar ZIMIHC gevierd met de Cultuurproeverij, ZIMIHC's Streetfood- en Kunstfestival

  Cultuur

Wil je jouw smaakpapillen een boost geven terwijl je ogen in vervoering raken van bijzonder theater? Kom dan naar de Cultuurproeverij!

UTRECHT - Het festival is dit jaar extra feestelijk want ZIMIHC - het podium voor amateurkunst met een écht Utrechts hart - bestaat 30 jaar. Dat vieren we daarom graag met iedereen uit Utrecht op onze bijzondere locatie in Overvecht. De Cultuurproeverij verenigt het beste van Utrecht en Overvecht!

Streetfood- en Kunst verrukkelijk gecombineerd

Op 16 juni presenteert ZIMIHC een verrukkelijke combinatie van kunst en lekker eten tijdens de Cultuurproeverij – ZIMIHC's Streetfood- en Kunstfestival. Wederom zijn het thuiskoks en –cateraars uit Overvecht die de culinaire hoogstandjes verkopen. Zie jij jezelf al lekker achterover zitten met je exotische samosa terwijl Stut Theater op het podium naast je een bijzondere voorstelling geeft? Of heb je liever een Indiaas of Marokkaans gerecht met een lokaal biertje in je ene hand terwijl op de andere een henna-tattoo wordt gezet? Natuurlijk vermaken de kinderen zich bij de sneltekenaar of de muziek. Diversiteit in optima forma.

Het festival is van 15.00 - 20.00 uur bij ZIMIHC theater Stefanus. Tussen 19.30 – 20.00 uur wordt de winnende kok bekendgemaakt. Bezoekers en een professionele jury brengen een stem uit op hun favoriete streetfood.de bijlage

Praktisch

Datum: zaterdag 16 juni 2019

Tijd: 15.00 uur - 20.00 uur

Toegang: gratis

Locatie: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2 Utrecht

Meer informatie: www.zimihc.nl

ZIMIHC is jarig!

Dit evenement is onderdeel van ZIMIHC's jubileum: ZIMIHC is al 30 jaar het podium voor amateurkunst in Utrecht! En dat vieren we graag met alle bewoners van Utrecht. De hele maand juni staat in het teken van het jubileum. Zo trakteren we ieder weekend op feestelijke culturele evenementen verspreid door de stad. Zoals gebruikelijk samen met kunstenaars, partners en natuurlijk de bewoners van 030/onze thuishaven. Kijk voor het volledige programma op: www.zimihc.nl

Meer berichten