Meet & Greet 'Echo' door Thomas Olde Heuvelt

  Cultuur

Na zijn wereldwijde bestseller 'HEX' is Thomas Olde Heuvelt terug met de beklemmende thriller 'Echo'.

UTRECHT - Hij schreef ook het Spannende Boekenweken geschenk 'Dolores Dolly Poppedijn'. Thomas zal tijdens deze meet & greet kort vertellen over zijn boek en aansluitend zijn boeken signeren. U bent van harte welkom!

Echo: Nick Grevers en zijn klimmaatje Augustin worden aangetrokken door de Maudit, een afgelegen berg in de Zwitserse Alpen. Documentatie over de berg is slecht, het is er ongewoon stil, en als ze de vallei betreden bekruipt ze het onheilspellende gevoel dat ze niet alleen zijn. Niet veel later is Augustin dood en ontwaakt Nick uit een coma. Hij is verminkt en heeft zijn gezicht in het verband. Een moeizame revalidatie wacht, maar algauw beseft Nick dat het niet alleen het trauma van het ongeluk is dat hem achtervolgt. Er is iets in hem gewekt.

Dolores Dolly Poppedijn: Na de dood van haar baby Dolores glijdt Charlotte steeds verder af in het diepgewortelde verlangen haar perfecte baby te herscheppen.

Thomas Olde Heuvelt (1983) won in 2015 als eerste Nederlandse auteur een Hugo Award. De schrijver van fantastische griezelthrillers brak internationaal door met zijn thriller HEX. Een Amerikaanse tv-serie is in de maak.

Activiteit: Meet & Greet Thomas Olde Heuvelt 'Echo'

Datum: Zaterdag 8 juni

Tijd: 13 - 14 uur

Toegang: Gratis

Locatie: Broese boekverkopers, Stadhuisbrug 5 Utrecht

Aanmelden: klantenservice@broeseboekverkopers.nl

Meer berichten