Foto: Leonard

Vorlesebühne speelt stand-up voorleestheater

  Cultuur

Zaterdagavond 15 juni speelt de Vorlesebühne de nieuwe voorstelling 'Laten we geld liefde noemen' in de sfeervolle Molen de Ster.

UTRECHT - Op speelse wijze, waarbij vleugjes improvisatie mogelijk zijn, buigen schrijvers en muzikanten zich over het thema van de voorstelling. Een avond korte vreemde verhalen plus muziek: verwarrend, bijtend, grappig en ontroerend!

Stand-up voorleestheater

De Vorlesebühne speelt maandelijks stand-up voorleestheater in Molen de Ster rond een absurd thema. Schrijvers en muzikanten laten eigen werk horen maar gaan ook met elkaar in dialoog en bedenken theatrale vormen: tekst en muziek met elkaar zijn verweven. Onze kok serveert bovendien een heerlijk driegangendiner, geheel in stijl geïnspireerd door het thema van de avond - een voorproefje van de voorstelling!

Reserveren voor de voorstelling is aan te raden, reserveren voor het diner kan tot 13 juni.

15 juni: "Laten we geld liefde noemen"

Wie heeft er een man, of een vrouw, of een kind of normen en waarden of een levensdoel of ouders of een konijn nodig als zij je ook ongemak kunnen bezorgen en steeds een weerwoord hebben en niet eens in je broekzak passen? Laten we geld liefde noemen! En kleingeld verliefdheid.

Deze editie staan de schrijvers Jeroen Boone, Bernhard Christiansen, Sylvia Hubers, Han van der Vegt en Mariska Vollering op het podium. Muziek is van Pit Hermans.

Praktisch

Datum: zaterdag 15 juni

Locatie: Molen de Ster, Molenerf 3, Utrecht

Reserveren: vorlesebuhne@gmail.com

Meer info: www.vorlesebuhne.nl

Voorstelling: inloop 19.45 uur en aanvang 20.15 uur

Entree: €12/€10 (kortingstarief)

Diner: 18.15 uur

Tarief: €15

Meer berichten