Israëlisch diner in Molen de Ster met muziek van het Mosaico Ensemble

  Cultuur

Neem woensdagavond 29 mei een verfrissende duik in de Israëlische keuken onder het genot van de oriëntaalse klanken van het Mosaico Ensemble in Molen de Ster.

UTRECHT - Dit vernieuwende Israëlische kwartet heeft duidelijk een eigen geluid, maar is geïnspireerd door jazz- en wereldmuziek. Allemaal te horen en te zien tijdens een heerlijk driegangendiner. 

De aanvang is om 19.00 uur. De molen gaat om 18.15 uur open. Molen de Ster is te bereiken via het bruggetje aan de Floresstraat in Lombok, Utrecht. De entree bedraagt 27,50 euro per persoon.

De muziek van het Mosaico Ensemble is kleurrijk en herbergt vele muzikale tradities uit het Midden-Oosten. Geïnspireerd door thuisland Israël, beweegt de band vakkundig tussen zachtaardige Joodse en Oost-Europese melodieën naar opzwepende grooves uit Noord-Afrika, waarbij nog genoeg ruimte gecreëerd wordt voor improvisatie.

Het unieke geluid van het Mosaico Ensemble – opgericht door Liav Baruch (oud) en zijn jeudvriend Shimri Achiam (percussie) – ontstond en ontwikkelde zich vanaf hun vroege jeugd. Zo groeide Liav op in meerdere muzikale werelden; van progressieve rock, tot aan meer traditionele oosterse muziek.

Meer informatie over het menu en reserveringen: www.molendester.nu/event/mosaico-ensemble of www.mosaico-ensemble.com

Meer berichten