Auteur Carien Karsten voor Meet & Greet naar Broese in Utrecht

  Cultuur

Carien Karsten, psychotherapeut, managementcoach en auteur, komt voor een meet greet naar Broese boekhandel om over haar binnenkort te verschijnen boek Minder druk te vertellen.

UTRECHT - Aansluitend beantwoordt ze vragen en singeert ze haar boek.

'Minder druk'. Herken jouw stressvalkuilen en voorkom burn-out. De cijfers over stress bij jongeren liegen er niet om. Driekwart van de Nederlandse scholieren ervaart prestatiedruk en kampt als gevolg daarvan met stress- en burn-outklachten. In Minder druk helpt psychotherapeut Carien Karsten jongeren ontdekken welk stresstype ze zijn en de valkuilen op tijd te herkennen, zodat zij hierop kunnen inspelen.

Dit boek laat zien hoe jongeren tussen de 15 en 25 stress ervaren, waar-door ze het ervaren, wat het met ze doet, maar vooral ook wat je als jongere zelf kunt doen om de stress niet te veel op te laten lopen. En mocht de stress wel te veel worden, dan kunnen jongeren ook lezen hoe zij daar het beste van herstellen.

Carien Karsten is psychotherapeut, managementcoach en bestsellerauteur van onder andere 'Uit je burn-out'. Ze verkocht al ruim 250.000 boeken over burn-out.

Activiteit: Meet greet Carien Karsten 'Minder druk'
Datum: Donderdag 23 mei
Tijd: 19.30 uur
Toegang: Gratis
Locatie: Broese boekverkopers, Stadhuisbrug 5 Utrecht
Aanmelden: klantenservice@broeseboekverkopers.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden