Luuk Lenders en Corine Borsje geven gelegenheidsconcert

  Cultuur

Muziekvirtuoos Luuk Lenders geeft volksmuziekconcert op vrijdagavond 24 mei in Utrecht.

UTRECHT - Wees welkom bij het creatief volksmuziekconcert van Luuk Lenders met als gastmuzikant de fluitende dichteres Corine Borsje. Op zaterdagavond 24 mei zullen deze bijzondere artiesten een gelegenheidsconcert geven bij Boekhandel-antiquariaat Aleph in Utrecht. Aanvang 20.30 uur, entree 7,50 euro.

De Arabische herdersfluit ruist als een woestijnwind, de Ierse whistle zingt als een nachtegaal en de Zweedse boventoonfluit swingt als een Elvis. Ze komen allemaal voorbij tijdens Luuks creatieve volksmuziekconcerten. Zijn optredens zijn een muzikaal en creatief avontuur vol met humor en prachtige klanken. Op deze avond zal Aleph, de welbekende boekhandel-antiquariaat aan de Utrechtse Vismarkt, omgetoverd worden tot een waarachtig concertpodium. Ook zal fluitende dichteres Corine Borsje het boekenpodium beklimmen. Met de toegevoegde meditatieve klanken en naar simplisme neigende tonen die Corine meebrengt uit het verre Friesland belooft dit een hele speciale avond te worden!

Het concert begint om 20.30 uur. Tickets zijn ter plekke verkrijgbaar aan de deur. Bij aankoop van een ticket ontvangt u tevens een 20% Aleph-kortingsbon. Meer informatie: www.luuklenders.com.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden