Week van de Seventies bij Radio M Utrecht

  Cultuur

UTRECHT - Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 mei presenteert Radio M Utrecht FM 93.1 de Week van de Seventies. Vijf dagen nostalgie met de beste muziek en mooiste herinneringen uit de tijd van de zitkuil, Q en Q, de citroengeranium en bruine schrootjes. Tijdens de Week van de Seventies is het heerlijk genieten op de radio maar het programma Aan Tafel! is ook op RTV Utrecht te bekijken.

Eindredacteur Pieter Vorage: De Week van de Seventies van Radio M Utrecht is elk jaar een groot feest der herkenning. De redactie is druk met de laatste voorbereidingen en we kijken er samen met onze luisteraars erg naar uit!

Aan Tafel! op radio en televisie

Het lunchprogramma Aan Tafel! staat van maandag tot en met donderdag helemaal in het teken van de jaren 70 met live muziek, publiek en bijzondere gasten. Presentator Conny Kraaijeveld haalt herinneringen op samen met George Baker, Wieteke van Dort, Erik van 't Wout en Jody Pijper. De radio-uitzendingen zijn elke dag tussen 12:00 en 14:00 uur ook live te bekijken via RTV Utrecht.

Seventies op Verzoek: Elke dag tussen 14:00 en 17:00 presenteert Jos van Heerden de mooiste muziek uit de jaren 70 op verzoek. Luisteraars mogen bellen en mailen (studio@rtvutrecht.nl).

De Seventies Top 100

Op vrijdag is het tijd voor de traditionele Top 100 samengesteld door de luisteraars van Radio M Utrecht. Stemmen op uw favoriete muziek uit de jaren 70 kan tot en met donderdag 23 mei via rtvutrecht.nl/top100. De Seventies Top 100 is op vrijdag 24 mei vanaf 9:00 uur te beluisteren.

De Week van de Seventies is van maandag 20 tot en met vrijdag 24 mei op Radio M Utrecht te beluisteren. Het radioprogramma Aan Tafel! is dagelijks tussen 12.00 en 14.00 uur te zien op RTV Utrecht. Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden