Sharing Stories of Savannah Bay – Reünie en verhalenavond

  Cultuur

UTRECHT - Dit jaar bestaat Savannah Bay 35 jaar en zal dit onder de naam Transforming Stories gevierd worden met een aantal activiteiten én een jubileumboek. Een team toegewijde Savannah Bay-vrijwilligers doet onderzoek naar de geschiedenis van deze bijzondere boekwinkel. Om dit verhaal compleet te maken is het team hard op zoek naar inspirerende verhalen en leuke anekdotes van klanten, relaties en (oud)-vrijwilligers.

Daarom organiseert Savannah Bay op 25 mei, tijdens de derde Independent Bookstore Day, een reünie en verhalenavond en roept ze mensen op hun herinneringen te delen. Dit kan voor een publiek, maar ook door een herinnering/verhaal op te schrijven en in de winkel achter te laten. Delen is niet verplicht, alleen luisteren mag natuurlijk ook. Daarnaast kunnen klanten hun hart ophalen met speciale kortingen die alleen op Bookstore Day geldig zijn.

Kun of wil je niet komen, maar wel bijdragen aan het jubileumboek? Bij een bijdrage van 50 euro maak je niet alleen het boek mede mogelijk, maar wordt je naam als dank ook in het boek vermeld. Doneren kan via de website.


Datum: zaterdag 25 mei
Locatie: Boekwinkel Savannah Bay , Telingstraat 13 in Utrecht. Tijd: 19:30-22:30u.
Entree: Gratis (inclusief koffie/thee), aanmelden verplicht via transformingstories@savannahbay.nl of 030-231441

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden