Stut Theater speelt Iets met eten

  Cultuur

Op zondag 26 mei organiseert Stut Theater het maandelijkse matineeprogramma Theater Dichtbij. In mei staat Theater Dichtbij in het teken van eten en goed voor jezelf zorgen.

UTRECHT - Er zijn allerlei negatieven nieuwsberichten over overgewicht en voedselverspilling, ondertussen staat Instagram vol met quinoa-etende #fitgirls en heeft eten haast een religieuze status voor foodies. Maar wat is nou echt goed voor je? Wanneer ben je gezond bezig? Dit is het thema van Theater Dichtbij: Iets met eten. De middag bestaat uit een heerlijke en gezonde lunch door Resto VanHarte, de theatervoorstelling Iets met eten en een nagesprek in samenwerking met Revive Overvecht. Het is ook mogelijk om na de lunch aan te sluiten, bijvoorbeeld in verband met de Ramadan.

Over Iets met eten:

De bijzondere afstudeervoorstelling Iets met eten is gemaakt door door ArtEZ-student Marije Langhorst. In deze beeldende vertelvoorstelling, gemaakt en gespeeld door vrouwen die een eetstoornis hebben (overwonnen), nemen ze je mee in het hoofd van iemand met een eetstoornis.

Over Revive Overvecht:

Revive is een empower-initiatief voor vrouwen in Overvecht. Vrouwen vanuit diverse culturele achtergronden en diverse sociaal economische lagen worden bij elkaar gebracht. Revive richt zich op bewustwording van de vrouw in relatie tot thema's waar de hedendaagse vrouw mee te maken heeft. Te denken valt aan: persoonlijke groei, gezondheid, werk en inkomen, ondernemen, participatie, opvoeden en relaties.

Over Theater Dichtbij:

Samen lekker lunchen en naar een bijzondere theatervoorstelling kijken voor slechts €10!

Iedere laatste zondag van de maand organiseert Stut het matinee-programma Theater Dichtbij. Het programma van de middag wordt opgehangen aan een thema en bestaat altijd uit een heerlijke lunch door Resto VanHarte, een bijzondere theatervoorstelling en een verdiepend randprogramma.

Praktische informatie:

Theater Dichtbij: Iets met eten - zondag 26 mei 2019

13.00 uur – aanvang lunch door Resto VanHarte

14.00 uur – aanvang voorstelling Iets met eten

15.00 uur – aanvang nagesprek ism Revive Overvecht

Toegang incl. lunch: €10 (U-Pas, CJP, 65+ €7,50)

Toegang excl. lunch:   €7,50 (U-pas, CJP, 65+ €5,00)

Kaartverkoop: www.stut.nl

Locatie: ZIMIHC theater Stefanus (Braziliëdreef 2 Utrecht)

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden