The Floor is Yours op Festival Tweetakt

  Cultuur

UTRECHT - Jeugdfonds Cultuur Utrecht zorgt dat kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen kunnen meedoen aan lessen kunstbeoefening. De effecten zijn groot: kinderen leren zich beter uiten, krijgen meer zelfvertrouwen en kunnen hun talent ontdekken. Kinderen krijgen de ervaring om op een podium te staan, zodoende leren zij zich presenteren.

Op zondag 26 mei van 13.00-15.00 uur vindt er bij kunstfestival Tweetakt op Fort Ruigenhoek een The Floor is Yours Breakdance Workshop Battle plaats. Kinderen/jongeren kunnen eerst tussen 13.00 en 13.30 in de workshop leren breakdancen van de Utrechtse Underdogz crew, om daarna in de battle van 13.30 tot 15.00 de moves en skills van een aantal jonge en ervaren breakdance kunstenaars te bewonderen.

Intermediairs van Jeugdfonds Cultuur Utrecht kunnen voor dit event gratis entree kaartjes aanvragen voor kinderen/jongeren uit gezinnen met weinig geld. Ben je intermediair van het fonds en ken je kinderen/jongeren (6-18 jaar) die breakdance leuk vinden en hier graag naar toe zouden willen?

Mail dan de namen aan ons door. Er kan ook een volwassen begeleider gratis mee naar binnen.

Je kunt de namen mailen naar: utrecht@jeugdfondscultuur.nl. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 21 mei.

Er ligt die dag vanaf 11.00 uur een gastenlijst bij de kassa van Fort Ruigenhoek (adres: Ruigenhoeksedijk t/o 125 in Groenekan). Er zijn slechts 50 kaarten beschikbaar. Wees er snel bij, want op is op.

Naast het breakdance event is er nog veel meer leuks te zien en te doen wat je gratis kunt meepakken die dag. Zo is er allerlei avontuurlijke beeldende kunst te zien en zijn er spelactiviteiten, zoals skelters, een zweefmolen en verschillende workshops. Het fort is open van 11.00 tot 18.00 uur. Een kaartje geeft entree voor de hele dag.

 

Meer berichten