Vier muziekprofessionals spreken tijdens nieuwe editie The Kick #24 in De Utrechter

  Cultuur

UTRECHT - De Utrechtse creatieve bureaus Born05, Greenberry en Kaliber organiseren de 24e editie van The Kick. Gastheer op donderdag 25 april is stadsbrasserie De Utrechter aan het Vredenburg.

Dit keer komt de creatieve industrie van Utrecht samen rondom het thema Sounds Good. De deuren gaan open om 18:00 uur, en om 18:30 start de eerste spreker. Tickets kosten € 5,- en zijn verkrijgbaar via thekick030.nl.

Line-up The Kick #24:

Michiel Cremers van Airborne, over sonic branding. Yorick Goldewijk van Sonic Picnic, over game sound design. Jos Jansen van Big Orange, over de kracht van audio based storytelling. Niels den Otter van Audentity, over sound design.

Onderwerpen van gesprek? Hoe ontwerp je sound voor interactieve toepassingen, zoals games? Hoe geef je een merk het geluid dat bij hen past? Wat komt er kijken bij sound design voor commercials? En: hoe maak je sound tot het middelpunt van je creatieve project?' Elke spreker heeft tien minuten de tijd voor zijn verhaal, daarna is er tijd voor vragen en kunnen bezoekers napraten met een hapje en drankje.


The Kick

The Kick is een inspirerende avond, georganiseerd door drie creatieve bureaus uit Utrecht: Born05, Greenberry en Kaliber. Tijdens deze avond spreken drie à vier professionals uit de creatieve industrie die een raakvlak hebben met techniek, creatie of media. Inmiddels zijn er 24 edities van The Kick georganiseerd. Publiek kan zich voor € 5,- aanmelden via Thekick030.

Meer informatie: www.thekick030.nl

Meer berichten