Opera Sing Along concert door OperaUtrecht

  Cultuur

Solisten ensemble OperaUtrecht geeft een 'Opera Sing Along' concert op zondag 14 april in de tuin van Landhuis Rhijnlust Richard Wagnerlaan 22, Utrecht Oog in Al.

UTRECHT - Dit in het kader van De Culturele Zondag Utrecht Go West. Het programma bestaat uit 2 delen: deel 1: 14:00 - 14:45 uur en deel 2: 15:30 - 16:15 uur

Het programma omvat een aantal beroemde/bekende opera stukken zoals o.a. Casta Diva uit de opera Norma, Duet uit de Parelvissers van Bizet Toreador lied uit Carmen van Bizet, O mio babbino caro uit Gianni Schicchi van Puccini, De aria van Figaro uit De Barbier van Sevilla van Rossini, Barcarolle uit Hofmanns Vertellingen van Offenbach, Libiamo, het drinklied uit La Traviata van Verdi en Va pensiero, het Slavenkoor uit Nabucco van Verdi.

De teksten van de stukken worden u op papier uitgereikt zodat u ze intens mee kan beleven en mee neuriën. Daarnaast worden er ook minder bekende maar zeer mooie opera melodieën gebracht.

Naast 7 solisten zal er een projectkoor van 13 zangers meedoen. De piano begeleiding is in handen van Evert-Jan de Groot.
Verteller is Ingrid Corvers.

De toegang is vrij, na afloop een vrijwillige collecte.

Meer berichten