ZIMIHC theater Stefanus presenteert avond Bij de Steef! met de Celebrity Hot Tub party

  Cultuur

Stap op 19 april in een warm, bubbelend bad van hotjazz tijdens de Avond Bij de Steef!

UTRECHT - Bij de Steef! is tegenwoordig ook een paar keer per maand s avonds open met een divers programma. Dit keer is het podium voor de net opgerichte vierkoppige Utrechtse band met de veelbelovende naam Celebrity Hot Tub Party!

Celebrity Hot Tub Party nu al bekend als CHTP, is als een bruisende tijdmachine die je meeneemt naar de jaren 30 en 40. Met een accordeon, bas, drums en gitaar brengen de jongens van CHTP toegankelijke, dansbare muziek uit alle werelddelen.

Eerst wat eten? Dat kan, want de kokjes maken voorafgaand aan het concert een creatieve en lekkere vegetarische dagschotel voor 9,50 p.p.
Wil je mee eten tussen 18.30 - 19.30 uur, meld je dan aan via: info@dekokjes.nl
Het optreden begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk.


Praktisch
Vrijdag 19 april 2019
18.30 uur eten
20.00 uur concert
ZIMIHC theater Stefanus
Brazilidreef 2
Wil je mee eten meld je dan aan via: info@dekokjes.nl
Kijk voor de hele agenda op https://www.facebook.com/BijdeSteef/

Over de Avonden bij de Steef met.
Voor een avondje uit kan je tegenwoordig ook buiten het centrum van Utrecht terecht. Bij de Steef!, de relaxte foyer van ZIMIHC theater Stefanus kan je nu regelmatig genieten van een optreden of film. Het programma staat in het teken van Utrechts talent op het gebied van muziek, film en koken. Hiervoor werken we samen met bijvoorbeeld de kokjes, de Brommerbios, t Hoogt en de Wervelingen.

Over Bij de Steef!
Bij de Steef! is een bruisende culturele en culinaire ontmoetingsplek. De foyer van ZIMIHC theater Stefanus vormt de centrale plek waar alles gebeurt. In de relaxte ruimte organiseert ZIMIHC samen met de kokjes, de Wervelingen en verschillende buurtbewoners en kunstenaars pop-ups, exposities en lunchpauzeconcerten. Ook kun je Bij de Steef! terecht voor lunch en is het er fijn flexwerken.

Bij de Steef! is open van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 14.00 uur www.zimihc.nl/bijdesteef

Meer berichten