Foto: Janine Guijt

Weekendtips

  Cultuur

Superleuk, wonen in de stad. Maar wat is er toch elke keer weer belachelijk veel te doen. En alles lijkt soms even leuk. Wat moet je nou kiezen? Geen nood, er komt hulp uit onverwachte hoek.

Janine Guijt van www.indebuurt.nl/utrecht helpt graag de beste keuze te maken. Zij tipt speciaal voor de lezers van het Stadsblad de leukste uitjes voor komend weekend in Utrecht.

1) Utrechts Finest

Vrijdag 12 tot en met zondag 14 april vind je Utrechts Finest op het Janskerkhof: een speciaalbierfestival waar twintig verschillende brouwerijen uit de provincie Utrecht hun favoriete bier op tap presenteren. Gewapend met je festivalglas proef je het beste dat de regio Utrecht te bieden heeft. Verder zijn er djs, foodstands en op zondagmiddag is er een leuk kinderprogramma voor je kroost.

Belangstellenden kunnen voor meer informatie kijken op www.utrechts-finest.nl

2) Feest in de tuin van Instock

De tuin Instock aan de Vleutenseweg is helemaal zomerklaar en om dat te vieren organiseert het restaurant dit weekend allerlei leuke activiteiten. Zo kun je op vrijdagmiddag met een koptelefoon op je hoofd een dansje wagen tijdens de Silent Disco Vrijmibo. Zaterdagavond strijkt de brommerbios neer in de tuin voor een docu-avond.

Op www.facebook.com/InstockUtrecht vind je alle details.

3) Culturele Zondag

Zondag 14 april is het weer Culturele Zondag in Utrecht. Het thema is Go West en dat betekent dat er in Utrecht West van alles te doen is, van theatervoorstellingen tot lezingen en rondleidingen.

Het hele programma en alle informatie lees je op www.culturelezondagen.nl.

Uittips

Interesse in meer inspirerende verhalen uit Utrecht? Ga dan naar de website van onze collega's van indebuurt.nl:

www.indebuurt.nl/Utrecht

Meer berichten