Welzijnsondernemers van Lou Oudenoord houden op 13 april voor de tweede keer een proefdag voor lichaam en geest. Foto: PR
Welzijnsondernemers van Lou Oudenoord houden op 13 april voor de tweede keer een proefdag voor lichaam en geest. Foto: PR (Foto: )

Minifestival voor lijf en geest in Lou Oudenoord

  Cultuur

Welzijnsondernemers van Lou Oudenoord houden op 13 april voor de tweede keer een proefdag voor lichaam en geest. Dit minifestival is een ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in welzijn, geluk en gezondheid en hier meer over wil leren. Met een ticket heeft men toegang tot lezingen, workshops en persoonlijke sessies.

UTRECHT - Ervaar rust tijdens een Chinese theeceremonie van een theesommelier, of ontdek talenten en kwaliteiten in een individuele aurareading van De Energiewasserette. Kies een passende edelsteen in een edelsteensessie.

Laat de spanningen uit lijf en hoofd kneden met een voetreflexmassage. Visualiseer dromen in een meditatie en maak een visionboard. Leer over verbindend ouderschap en hoe men daarmee meer plezier en energie krijgt in huis. Droom weg bij het audiovisuele ligconcert van experimenteel muziekduo Interbellum.

Organisator Amber Rookus: "Zoveel toffe ondernemers hier in Lou Oudenoord die iets doen voor lijf en geest, dat we besloten samen een festival te organiseren. Je leert meer over jouw lichaam en geest, en ontdekt wat jou op dit moment kan ondersteunen om lekkerder in je lijf te zitten."

Zaterdag 13 april van 12.00 tot 17.00.

Kaarten zijn € 18,50 (early bird tot 1 april) of € 25 (VVK en deur).

Meer berichten