Foto: ivar pel

ZIMIHC theater Stefanus presenteert Avond bij de Steef! met de Bezwaren Fanfare

  Cultuur

Met de nieuwe Avond Bij de Steef! hoef je de binnenstad niet meer in voor een gezellige en betaalbare avond uit. In ZIMIHC theater Stefanus in Overvecht kun je nu namelijk regelmatig genieten van een gratis optreden of een film Bij de Steef!.

UTRECHT - De avond programmering wordt gevuld door Utrechts of Overvechts talent. Ook De Brommerbios en t Hoogt on tour komen regelmatig langs. Elke Avond Bij de Steef! staat er voor 9,50 een dagschotel klaar. Het optreden of de film krijg je er dan gratis bij!

Op donderdag 22 maart is de Avond Bij de Steef! voor de Bezwaren Fanfare. Een enthousiaste en energieke band die de vrolijkste klanken voortbrengt. Altijd op zoek naar nieuwe (muzikale)uitdagingen is niets ze te gek. Allerlei muziek, van balkan tot pop, van jazz tot reggae, overgieten ze met een pittige saus waardoor er een eigen, energieke sound ontstaat. En ja... er mag gedanst worden!

Praktisch
Vrijdag 22 maart
18.30 uur dagschotel
20.00 uur concert
ZIMIHC theater Stefanus
Brazilidreef 2
Toegang gratis, dagschotel 9,50
Wil je mee eten meld je dan aan via: info@dekokjes.nl
www.zimihc.nl/bijdesteef

Over Bezwaren Fanfare
Bezwaren Fanfare is opgericht in het najaar van 2011. Na een jamsessie van Joost, Tim en Marco om wat geld bij te verdienen op straat week dit drietal nooit meer van elkaars zijde. Na een aantal maanden op straat te hebben gespeeld en repertoire te hebben opgebouwd rolden de eerste optredens binnen en was Bezwaren Fanfare geboren. Sander is met zijn mandoline al vanaf het begin af aan een goede vriend en regelmatige gastmuzikant, en is sinds de lente van 2014 een vast onderdeel van de band. Laatste aanwinst is Kasper die ons met zijn contrabas compleet maakt.

Over Bij de Steef!
Bij de Steef! is een bruisende culturele en culinaire ontmoetingsplek. De foyer van ZIMIHC theater Stefanus vormt de centrale plek waar alles gebeurt. In de relaxte ruimte organiseert ZIMIHC samen met de kokjes, de Wervelingen en verschillende buurtbewoners en kunstenaars pop-ups, exposities en lunchpauzeconcerten. Ook kun je Bij de Steef! terecht voor lunch en is het er fijn flexwerken.

Meer berichten