Foto: Tatum Mangus / Annapurna Pictures

Gratis naar de film If Beale Street Could Talk

  Cultuur

Oscar genomineerde en Golden Globe winnende film 'If Beale Street Could Talk' is vanaf donderdag 14 februari te zien in bioscoop Springhaver. Lezers van Stadsblad Utrecht kunnen gratis kaarten winnen voor deze film!

UTRECHT - De film, geregisseerd door Barry Jenkins, is een romantisch drama gebaseerd op het gelijknamige boek van James Baldwin. If Beale Street Could Talk speelt zich af in het begin van de jaren 70 in Harlem, New York en vertelt het verhaal over de liefde tussen Clementine 'Tish' Rivers (Kiki Layne) en Alonzo 'Fonny' Hunt (Stephan James). Na een jarenlange vriendschap durven zij toe te geven aan hun liefde voor elkaar en dromen zij van een toekomst samen. Dan wordt Fonny valselijk wordt beschuldigd van een verkrachting en belandt in de gevangenis. Tish ontdekt dat ze zwanger is en samen met haar familie doet zij er alles aan om de onschuld van Fonny te bewijzen.

Stadsblad Utrecht mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de film in bioscoop Springhaver in Utrecht. Like de facebookpagina StadsbladUtrecht en tag in een comment onder het Facebookbericht de persoon die je mee zou willen nemen naar deze film. Deelname is mogelijk t/m donderdag 14 februari. De uitslag wordt vrijdag bekend gemaakt onder dit bericht.

Vanaf 14 februari draait de film in Springhaver. Info: www.springhaver.nl

Meer berichten