Foto: PR

Lunchpauzeconcert Bij de Steef!

  Cultuur

Op dinsdag 12 februari speelt Abderrazak Essamani tijdens het eerste Lunchpauzeconcert Bij de Steef! van 2019.

UTRECHT - Eigenlijk moet je niet over Abderrazak schrijven maar naar hem luisteren. Kom dus vooral langs op 12 februari en oordeel zelf. Geniet van bijzondere flamenco muziek en de heerlijke broodjes van de kokjes Bij de Steef!.
 
Over Abderrazak Essamani

Abdel (Abderrazak Essamani) is in 1985 geboren in Rabat. In de wijk waar hij zijn jeugd doorbracht woonden veel kunstenaars met verschillende culturele achtergronden.
Op zijn 17 kreeg hij van zijn vader zijn eerste gitaar en ontwikkelde in de jaren die volgende een eigen sound, geïnspireerd door de vele soorten muziek die hem in zijn jeugd omringden.
 
Op zijn 22e begon Abdel zijn gitaarcarrière als professionele musicus in de luxe Marokkaanse restaurants en hotels. Door met andere (bekende) musici o.a uit de flamenco jazz te werken blijft hij zijn gitaarspel en eigen stijl verder ontwikkelen. 
 
Tijdens het concert zorgen de kokjes voor heerlijke en eerlijke broodjes, salades en taart.
 
Praktisch

Dinsdag 12 februari 
13.00 – 14.00 uur concert
ZIMIHC theater Stefanus
Braziliëdreef 2
Toegang gratis
 
Over Bij de Steef!

Bij de Steef! is een bruisende culturele en culinaire ontmoetingsplek. De foyer van ZIMIHC theater Stefanus vormt de centrale plek waar alles gebeurt. In de relaxte ruimte organiseert ZIMIHC samen met de kokjes, de Wervelingen en verschillende buurtbewoners en kunstenaars pop-ups, exposities en lunchpauzeconcerten. Ook kun je Bij de Steef! terecht voor lunch en is het er fijn flexwerken.
 
Bij de Steef! is open van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 – 14.00 uur www.zimihc.nl/bijdesteef
 
 

Meer berichten