Kijk-, luister en klets-avonden met Van Merwijk

  Cultuur

UTRECHT - Naar kunst kijken is ook een kunst. Vooral als je bedenkt dat de gemiddelde kijkduur naar een kunstwerk in een museum slechts 29 seconden is, dan blijkt dat dat een manier van 'zien' is, die niets met 'kijken' te maken heeft! Met dat gegeven in gedachten komt de Utrechtse cabaretier en beeldend kunstenaar Jeroen van Merwijk een drietal avonden in Morren Galleries aan de Oudegracht 340 hardop naar Kunst kijken.

Deze kunstavonden vangen aan om 19.30 uur en vinden plaats op donderdagavond 7 februari, vrijdagavond 8 maart en donderdagavond 4 april. De entree bedraagt 25 euro inclusief drankjes en hapjes.

Reserveren kan via: severine@morrengalleries.nl. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! Belangstellenden kunnen voor meer informatie kijken op de website www.morrengalleries.nl.

Prikkelend

Het worden prikkelende avonden waarin Van Merwijk vertelt over wat hij ziet en terwijl hij kijkt, legt hij verbanden, enthousiasmeert, reageert en confronteert en laat bezoekers intenser en op een andere manier naar het werk kijken.

Meer berichten