Win vrijkaarten voor concert Wim Egz Ensemble & trio Ctotdederde in de Pieterskerk.
Win vrijkaarten voor concert Wim Egz Ensemble & trio Ctotdederde in de Pieterskerk. (Foto: )

Win vrijkaarten voor concert Wim Egz Ensemble

  Cultuur

Op vrijdag 15 februari brengt het Wim Egz Ensemble samen met het trio C3 (viool, accordeon en klarinet) muziek uit de landen rondom de Zwarte Zee naar de Pieterskerk. Lezers van Stadsblad Utrecht kunnen gratis kaarten winnen.

UTRECHT - Het Wim Egz Ensemble (achttienkoppig koor) zingt meestal a capella werken van alle tijden, uit alle windstreken. Van madrigalen tot recepten: als het gezongen kan orden, mag het op het programma. Het devote Slavisch Orthodoxe gebed Tebe Poem van Bortniansky zal resoneren in de Pieterskerk maar ook een Georgisch lied waarin het leven op de boerderij verklankt wordt. A cappella koormuziek en instrumentale intermezzo's wisselen elkaar af, en koor en trio bundelen ook hun krachten in gezamenlijk repertoire. Van devotie tot dansmuziek, van melancholisch tot uitbundig.

Het concert is vrijdag 15 februari van 20.15 tot 21.30 uur in de Pieterskerk in Utrecht. Kaarten kosten 10 tot 15 euro. Informatie: www.pieterskerkconcerten.nl/wee/

Vrijkaarten winnen

Lezers van Stadsblad Utrecht kunnen vrijkaarten winnen. Beantwoord de volgende vraag: In welk jaar werd Wim Egz geboren? Mail het antwoord vóór woensdag 13 februari naar info@wimegzensemble.nl.

Meer berichten