Foto: Aimee Baars

Stukafest tovert Utrechtse studentenkamers om tot mini-podia

  Cultuur

Stukafest, hét studentenkamerfestival van Utrecht komt er weer aan. Op 13 februari worden 20 studentenkamers in de binnenstad omgetoverd tot mini-podia voor muziek, dans, theater, spoken word en nog veel meer.

UTRECHT - Een knallend optreden tussen de studieboeken en de kratjes bier, een intieme literaire voordracht onder een hoogslaper of een cabaretier aan de eettafel. Al fietsend door de stad doe je drie kamers aan, waar de artiesten van jouw keuze spelen!
Dit jaar treden onder andere Spinvis, Aafke Romeijn, improgroep Flunknarf en het Noord Nederlands Toneel op en wordt het programma aangevuld door een paar welbekende vrienden: Mensen Zeggen Dingen, GoShort en het Café Theater Festival.
Na al het fietsen door de stad mogen de voetjes van de vloer: Stukafest sluit af met een knallende afterparty, Stukanacht! Dit jaar vindt Stukanacht plaats in ons favoriete poppodium EKKO. De dansbare indiesound van Niko, vloeiende live-geproduceerde technobeats van UMEME en de onconventionele DJ's van Stranded FM gaan er gegarandeerd een spetterende afsluiter van maken!
Voor meer informatie en tickets, zie www.stukafest.nl/utrecht. Een combiticket voor 3 rondes + eindfeest kost €15, een losse ronde kost €5. Haal je tickets snel, want populaire artiesten zijn zó uitverkocht!"

Meer berichten