Popkoor Prestige Rotterdam
Popkoor Prestige Rotterdam (Foto: Jeroen van de Wetering)

Popkoor Prestige: het nieuwe showkoor van Utrecht gaat van start

  Cultuur

Op donderdag 31 januari 2019 starten de eerste repetities voor het nieuwe showkoor van de regio Utrecht, genaamd Popkoor Prestige.

UTRECHT - Onder leiding van topdirigent Ruut te Velthuis zal het koor wekelijks in de prachtige, muzikale theaterzaal van Cultuurcampus Vleuterweide nummers gaan instuderen van de bekendste Top 40 hits. Denk aan artiesten als Justin Timberlake, Bruno Mars, George Ezra, Kensington, Ed Sheeran en 5 Seconds Of Summer. Als je graag zingt onder de douche en graag met een koor professioneel wilt optreden, meld je gerust aan.

Het koor onderscheidt zich van andere koren door de unieke en grootschalige aanpak. Het koor zal groeien tussen de 100 tot 150 deelnemers en mannen en vrouwen vanaf 12 jaar kunnen zich aanmelden. Op regelmatige basis zal het showkoor deelnemen aan concerten en evenementen. De optredens worden gedaan mét live band en er wordt veel aandacht besteed aan solo’s, choreografie en show. Het popkoor in Utrecht is onderdeel van de succesvolle serie van Prestige Vocal Groups in heel Nederland.

Dirigent Ruut te Velthuis weet met zijn enthousiasme en ervaring het beste uit elk koorlid te halen. Het koor is toegankelijk voor iedereen, want je hoeft geen noten te kunnen lezen. Bovendien is zangervaring niet vereist, en al denk je dat je niet goed kunt zingen, dat leert Ruut je tijdens de wekelijkse repetities.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.popkoorprestige.nl

Meer berichten