Heavy Whipped Cream trapt de eerste editie van Koekoek 030 Festival af.
Heavy Whipped Cream trapt de eerste editie van Koekoek 030 Festival af. (Foto: Heavy Whipped Cream)

Utrechtse parels spotten bij Koekoek 030 Festival

  Cultuur

Vanaf zaterdag 5 januari gaat de eerste editie van Koekoek 030 Festival van start. Tijdens dit festival kan je drie maanden lang iedere zaterdag en zondag op een andere unieke locatie genieten van talentvolle artiesten uit de Utrechtse muziek, kunst- en designwereld.

UTRECHT - Het eerste evenement vindt plaats in culturele vrijhaven De Nijverheid. De middag wordt feestelijk geopend met vintage folkrock band Heavy Whipped Cream. Live weet deze band nonchalant om hun melodieën heen te improviseren wanneer dit de flow van de muziek dient, om zo van elk optreden iets unieks te maken. Ook is vanaf deze dag de kunstexpositie van Suus Kwee te bewonderen.

Zesentwintig van de meest opvallende plekken in Utrecht openen hun deuren tijdens Koekoek 030 Festival. Elke zaterdag en zondag in januari, februari en maart verrast Koekoek haar bezoeker door hem mee te voeren door de stad naar bijzondere plekjes in alle uithoeken van Utrecht. Locaties van verschillende ondernemers worden tijdens Koekoek 030 Festival omgetoverd tot een pop-up podium voor muzikale acts. Ook zijn er gast exposities van jonge talentvolle Utrechtse kunstenaars en/of designers. De toegang is altijd gratis.

Kijk voor meer info op www.koekoek030.com

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden