Gratis naar 40UP in Tivoli-Vredenburg

  Cultuur

In Tivoli-Vredenburg is vrijdag 28 december de 40UP Big Bang. Stadsblad Utrecht mag hier kaarten voor weggeven.

UTRECHT - 40UP is hét dansfeest waar je als veertigplusser lekker met leeftijdsgenoten kunt dansen. Een unieke avond met herkenbare muziek gemixt met videobeelden. Een ongedwongen sfeer, om samen met leeftijdsgenoten ouderwets uit je dak te gaan op de grootste hits van toen en nu. Met meer dan 60 feesten per jaar is 40UP, bedacht door tv-producent Harry de Winter, een absolute hit onder de veertigplussers.

Op de 'Big Bang' is alles net even iets meer bijzonder, want er wordt uitgepakt met extra 'special effects', lichteffecten, confetti, sneeuwmachines én gastoptredens.

In Utrecht is de 40UP Big Bang op vrijdag 28 december met Alex van Oostrom en een gastoptreden van Monique Kleeman (Loïs Lane) en een special upbeat met DJ Jurgen. Kaarten voor 40UP zijn verkrijgbaar via www.40up.nl.

Lezersactie

Stadsblad Utrecht mag 3 x 2 kaarten weggeven voor dit dansfeest in Utrecht. Stuur een e-mail naar sam@40up.nl met daarin een reactie waarom je zo graag naar het dansfeest wil en wie weet ben je een van de gelukkigen en ga je gratis naar 40UP.

Meer berichten