Vrolijke kerstvoorstelling

  Cultuur

UTRECHT - In Theater Lombok wordt woensdag 12 december een vrolijke kerstvoorstelling gehouden met Lejo, het beroemde vingerpoppetje uit Sesamstraat. De voorstelling is voor de hele familie. Na afloop kan iedereen zijn eigen Lejo-kerst-poppetje knutselen en bespelen. De voorstelling is met name geschikt voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar.

Omdat het Sinterklaas is trakteert Theater Lombok. Koop nu je kaartjes voor de Lejo Kerstshow en krijg per ticket een kortingsbon van 2 euro. Hiermee kun je voordelig naar een volgende voorstelling. Dit geldt ook voor de cadeaukaart of strippenkaart.

Over Lejo

Met blote handen en houten ogen creëert Lejo poppentheater. Hij speelt vrolijke, woordloze voorstellingen met muziek. Vanuit een blauwe poppenkast vertonen de poppen hun kunsten. Een stoere hond, twee tapdansers, een koe met een eetprobleem, een heel kinderkoor inclusief dirigent en vele anderen passeren de revue. Het publiek vergeet al snel dat ze naar twee handen zit te kijken. Onder de naam 'Lejo' maakt Leo Petersen sinds 1995 voorstellingen en filmpjes met zijn poppen. Wat begon als een studieproject groeide uit tot een act waarmee hij de hele wereld over reist. In Nederland is Lejo vooral bekend door de filmpjes die hij maakte voor Sesamstraat.

De show wordt vertoond op woensdag 12 december om 11.00 en 15.00 uur in Theater Lombok, aan de Makassarstraat 84 in Utrecht. De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten. Info: www.theaterlombok.nl

Meer berichten