Van links naar rechts: Rhodé de Wolf, Ria den Oudsten en Timothy Versyers. Foto: Mascha Meijer
Van links naar rechts: Rhodé de Wolf, Ria den Oudsten en Timothy Versyers. Foto: Mascha Meijer (Foto: Mascha Meijer)

Utrechtse publiekslieveling tijdens Sweet Sorrow Award

  Cultuur

De Belgische Timothy Veryser is onlangs verkozen tot winnaar van Sweet Sorrow Award 2018. Tijdens de finale van de zangwedstrijd Sweet Sorrow Award in het HKU Utrechts Conservatorium ontving Veryser de hoofdprijs ter waarde van 2.000 euro. Rhodé de Wolf uit Utrecht bleek de publiekslieveling en ging naar huis met de publieksprijs à 1.500 euro.

UTRECHT - Dit jaar vond de derde editie van de zangwedstrijd Sweet Sorrow Award plaats. De voorrondes speelden zich online af. Zangtalenten uit binnen- en buitenland konden een filmpje waarin zij een lied naar keuze zingen, uploaden via sweetsorrow.nl. Dit nummer moest voldoen aan het thema Sweet Sorrow, wat zoiets inhoudt als: 'je beseft pas hoe mooi iets was, als het voorbij is.'

Op basis van aantallen Likes en een jurybeoordeling werd bepaald wie vervolgens live in de finale mochten optreden. In totaal stonden er zes zangtalenten in de finale afgelopen zondag. Daar zongen zij hun winnende inzending in combinatie met een speciaal 'Sweet Sorow arrangement'.

De Sweet Sorrow Award is een initiatief van Ria den Oudsten, geboren en getogen in Utrecht en inmiddels al jaren woonachtig in Canada. Maar nog steeds draagt zij Utrecht, waar het inmiddels bruist van het creatieve talent, een warm hart toe.

Meer berichten