Van 2 tot en met 4 november wordt de negende editie van het Streekbierfestival gehouden.
Van 2 tot en met 4 november wordt de negende editie van het Streekbierfestival gehouden. (Foto: Streekbierfestival)

Vier de 9e editie van het Streekbierfestival

  Cultuur

Van 2 tot en met 4 november wordt de negende editie van het Streekbierfestival gehouden. Het festival heeft een uniek festval terrein, namelijk de historische binnenstad van Utrecht.

UTRECHT - Daarom staan tijdens deze editie niet alleen de cafés, brouwerijen en bieren in het biermenu, maar ook leuke weetjes over de straten en pleinen die de diverse cafés met elkaar verbinden. In samenwerking met Ghosts of Utrecht en de prachtige foto's uit het Utrechts archief maak je op een leuke en laagdrempelige manier kennis met de stad.

Deelnemende cafés: 't Pandje, Tilt, de Stad, de Vrienden, Florin Utrecht, the Streetfood Club, Ubica, Hemingway, Hofman, nieuwe Dikke Dries, de Zaak, Olivier, Walden, Lebowski, 't Hoogt, Joost, Stan & co, 't Neutje, Le Journal, Gras van de Buren, Brun, JK24, Back and Fourth, Borrelbar Plank, van Velsen, het Hart, de Stadsgenoot, Luden, de Voortuin en Jozef.

Het evenement

Menukaarten en plattegrond zijn te vinden in elke deelnemend café tijdens het festival en op de website www.streekbierfestival.nl. Om het evenement zo laagdrempelig mogelijk te houden is er geen begin en/of eindpunt. Het festival is gratis toegankelijk, geen muntjes, geen bandjes en je bier in een glas.

Meer berichten