Dirk Scheele speelt maandag 22 oktober in TivoliVredenburg. Foto: Fotografie Gerhard Witteveen
Dirk Scheele speelt maandag 22 oktober in TivoliVredenburg. Foto: Fotografie Gerhard Witteveen (Fotografie Gerhard Witteveen)

Dirk Scheele: Z'n leukste liedjes in TivoliVredenburg

  Cultuur

Op maandag 22 oktober speelt kinderpopster Dirk Scheele Z'n leukste liedjes (2+) in TivoliVredenburg in Utrecht. Dirk Scheele is bekend van zijn YouTube-kanaal, zijn tv-programma op Nickelodeon en zijn drukbezochte theatershows.

UTRECHT -In deze solovoorstelling speelt Dirk Scheele een heleboel lievelingsliedjes uit zijn enorme repertoire. Alle genres komen voorbij, van rock & roll en blues, tot pop en wereldmuziek. Op z'n Dirks natuurlijk. Z'n leukste liedjes is een vrolijk popconcert vol meezingers voor het grote en kleine kinderpubliek vanaf 2 jaar.

Dirk Scheele

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon. Dirk heeft inmiddels veel cd's, dvd's en boeken gemaakt en trekt volle zalen met zijn theatershows. Ook zijn YouTube-kanaal is met ruim 1,5 miljoen views per maand populair bij zijn jonge fans en hun ouders. In de zomer van 2018 was Dirk te zien op het witte doek met zijn eerste bioscoopfilm Op stap met Dirk Scheele. Dirk: "Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling."

Praktische informatie

Liefhebbers zijn welkom op maandag 22 oktober om 15.00 uur in TivoliVredenburg in Utrecht. Kijk voor meer informatie en tickets op www.tivolivredenburg.nl

Meer berichten