Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Utrecht en VluchtelingenWerk Nederland houden op vrijdag 12 oktober een ontmoetingsdiner.
Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Utrecht en VluchtelingenWerk Nederland houden op vrijdag 12 oktober een ontmoetingsdiner. (Foto: )

Samen aan de eettafel in Resto VanHarte Utrecht

  Cultuur

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Utrecht en VluchtelingenWerk Nederland houden op vrijdag 12 oktober een ontmoetingsdiner met vluchtelingen. Locatie is het 3-Generatiecentrum Kanaleneiland op Bernadottelaan 23.

UTRECHT - Doel van het diner is vluchtelingen en mensen die bij hen in de buurt wonen bij elkaar brengen. Waar ontmoetingen zijn, ontstaat immers begrip. Geniet van multiculturele gerechten, muziek, story telling en ontmoet stadsgenoten uit verschillende culturen.

Het diner is onderdeel van het Nationaal Integratiediner. Het Nationaal Integratiediner is een initiatief van schoonmaakbedrijf Asito dat meer dan 100 nationaliteiten in dienst heeft. Bijna alle Resto's doen mee onder het motto 'mensen verbinden + verschillen vieren = kansen benutten'. Restomanager Mack Labacci: "De doelstellingen van het Nationaal Integratiediner en die van Resto VanHarte sluiten prima bij elkaar aan. Wij willen graag mensen bij elkaar brengen: niet polariseren, maar samenwerken. Iedereen is welkom. En dat betekent ook de verschillen vieren, want dat inspireert tot nieuwe ideeën."

Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven op vrijdag 12 oktober bij Resto VanHarte Utrecht. Het programma start om 17.30 uur. Kosten zijn zeven euro voor een driegangendiner. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/min). Ook kinderen zijn van harte welkom.

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte.

Meer berichten