Karianne Vermaas en Lisanne Davids op pad voor hun boek. Foto: Michiel Zwart.
Karianne Vermaas en Lisanne Davids op pad voor hun boek. Foto: Michiel Zwart. (Foto: Michiel Zwart)

Bier & Appelsap Wandelboek: Bron van inspiratie

  Cultuur

Vanaf 13 oktober is het Bier en Appelsap Wandelboek verkrijgbaar. In dit boek staan locaties in het groen om met het gezin te gaan wandelen, te spelen en natuurlijk wat lekkers te drinken of eten.

UTRECHT - Met kinderen is het altijd fijn om even een frisse neus te halen, de kids te laten uitrazen en nieuwe energie op te doen.

Leukste locaties

In het Bier en Appelsap Wandelboek hebben Karianne Vermaas en Lisanne Davids de leukste locaties in het Gooi, Utrechtse Heuvelrug en Utrecht e.o. verzameld.

Voor opa's en oma's

Een handzaam boek dat deze herfst (maar ook in andere jaargetijden) zorgt voor veel plezier in de natuur voor gezinnen. Maar ook voor bijvoorbeeld opa's en oma's is het een goede en leuke bron van inspiratie.

Via de webshop

Het boek is nu al te bestellen via de webshop van Bier en Appelsap en wordt dan op 13 oktober thuisbezorgd. Ook is het te koop bij verkooppunten in de regio, zoals Little Wannahaves (Utrecht), Bruna Nachtegaalstraat (Utrecht), Mooi en Belle (Utrecht), Homelovv (De Bilt) en Boekhandel Veenendaal (Amersfoort).

Drukke straat

Karianne en Lisanne wonen beiden in het centrum van Utrecht. Met een drukke straat voor de deur en een vol schema doordeweeks, is het heerlijk om in het weekend de natuur in te gaan.

Lisanne: "Met onze kids van drie en vijf gaan we graag de natuur in. Heerlijk wandelen, kids mee op hun fietsjes en het liefst sluiten we de wandeling ook af met een warme choco of een koud biertje op het terras. Een van onze favoriete plekken, die je ook in dit boek kunt vinden, is bijvoorbeeld de Zuiderheide. Theehuis 't Bluk is een ideaal eindpunt. Wij op het terras en de kids fijn spelen in de speeltuin".

Bos en heide

In elk jaargetijde is een wandeling in de natuur een goed idee.

Maar de herfst vraagt zeker om een uitje naar het bos of de heide.

Mijn favoriete seizoen

Karianne Vermaas: "De herfst is mijn favoriete seizoen. Heerlijk om er dan op uit te gaan met onze dochter Milou. De natuur maakt ons meestal zo vrolijk. Hoeveel meer reden heb je nodig om op pad te gaan? Zoveel mooie plekken met heide, bos en zand."

"Maar soms heb je alleen even geen inspiratie: wat is een leuke plek niet te ver weg of waar kunnen de kinderen echt goed moe worden? Die inspiratie hopen we met dit boek te bieden".

Meer informatie

Meer informatie over het Bier en Appelsap Wandelboek en de verkoop is te vinden op

www.bierenappelsap.nl/wandelboek

Meer berichten