Foto: Harry Smittenberg

ZON festival brengt Zuilen en Ondiep bij elkaar

  Cultuur

Ook dit jaar is er weer een ZON festival op de tweede zondag van de maand september. De nadruk ligt zondag 9 september op het samenbrengen van de wijken Zuilen en Ondiep en is er voor en door bewoners. De toegang is gratis.
 
UTRECHT - Bezoekers van jong en oud staat tijdens het ZON festival een uitgebreide programmering te wachten. Zo is er een sociale buurtenmarkt met allerlei zelfgemaakt moois en lekkers uit de buurten, zijn er workshops muziek en dans voor de kinderen en is er een spectaculair theater- en muziekprogramma. 
 
Onder andere het bekende Popkoor Zuilen, poppenspeler Rik Rikken en de swingende band La Banda Caliente zullen tijdens dit zonnige festival komen optreden. Niet alleen kun je genieten van gratis optredens, je kunt ook meedoen aan activiteiten. Zo is er een pop-quiz en kan je je tafeltennishart ophalen bij een potje Rond de Tafel met ZIMIHC, of een dansje wagen tijdens de afsluiting van het festival met ZIMIHC huis-DJ's BMI & DJ Max Vol.  
 
Samenbrengen en cultuur delen
Het ZON buurten festival staat in het teken van het samenbrengen van de buurten Zuilen en Ondiep. Het ZON festival is er voor iedereen die deze wijken een warm hart toedraagt, of ze beter wil leren kennen. Het ZON festival is leuk voor jong en oud. 
 
Gratis toegang, vanaf 13.00 uur.
 
 
Adres:                 Vorstelijk Complex, Prinses Christinalaan 1
Website:             www.zimihc.nl/spotlights/zuilen/agenda/zon-festival-5
 

Meer berichten