Foto:

Weekendtips

  Cultuur

Superleuk, wonen in de stad. Maar wat is er toch elke keer weer belachelijk veel te doen. En alles lijkt soms even leuk. Wat moet je nou kiezen? Geen nood, er komt hulp uit overwachte hoek. Janine Guijt van www.indebuurt.nl/utrecht helpt graag de beste keuze te maken. Zij tipt speciaal voor de lezers van het Stadsblad de leukste uitjes voor komend weekend in Utrecht.

1) Beat the Wall

Gaten waar je doorheen moet kruipen, steile hellingen waar je op moet zien te komen en vervolgens met gevaar voor eigen leven weer af moet glijden: je komt het allemaal tegen als je de stormbaan bij The Wall aflegt. Van 4 tot en met 12 augustus kun je, voor het tweede jaar op rij, de baan bestormen op het dak van het winkelcentrum langs de A2 bij Leidsche Rijn. De baan wordt twintig meter langer dan vorig jaar en is nu in totaal zo'n vierhonderd meter lang. Daarmee is het de langste stormbaan van Europa.

Durf jij het aan? Beat the Wall is van 4 tot en met 12 augustus dagelijks geopend van 11.00 tot 22.00 uur. De prijs voor een ticket is €6,50 en kaartjes koop je op beatthewall.nl.

2) Open Dag FC Utrecht

Deze is voor alle grote en kleine FC Utrecht fans: zaterdag 4 augustus is er weer een Open Dag bij de Utrechtse club. Van 12.00 tot 17.00 uur is er van alles te doen in en rondom stadion Galgenwaard. Er zijn kraampjes, stands en attracties. Ook is er muziek, kun je lekker eten en drinken en, waar het allemaal om draait: alle FC Utrecht spelers zijn van de partij!

Op de site van FC Utrecht (www.fcutrecht.nl) vind je meer informatie over de Open Dag.

3) Fijn feestje in de Winkel van Sinkel

Heb jij de zomer in je bol en krijg jij van dit zonnige weer zin om te dansen? Dan moet je zaterdagavond in de Winkel van Sinkel zijn. Tijdens WE ALL LOVE 80's 90's 00's - Summer Edition ga je helemaal los op de lekkerste zomerhits. Denk aan Wham's Club Tropicana, Summer Jam van The Underdog Project en de knaller We're Going To Ibiza van Vengaboys. Het feestje is van 23.00 tot 04.00 uur en een kaartje kost €12,50. Voor de eerste 100 bezoekers ligt er bij de entree een WE ALLE LOVE zonnebril klaar.

Kijk op wealllove.com voor meer info en tickets.

Uittips

Meer nieuws uit Utrecht lezen?

Kijk dan op de website: www.indebuurt.nl/Utrecht

Meer berichten