Sopraan Rianne Wilbers is te horen tijdens de tweede week van het Hortus Festival. Foto: Milagro Elstak
Sopraan Rianne Wilbers is te horen tijdens de tweede week van het Hortus Festival. Foto: Milagro Elstak (Foto: Milagro Elstak)

Win kaarten concert Rianne Wilbers op Hortus Festival

  Cultuur

Ook in de tweede week van het Hortus Festival nieuwe stijl staan er prachtige concerten op het programma. Zoals sopraan Rianne Wilbers die In grosser Sehnsucht van de Zweeds-Nederlandse componist Klas Torstensson zingt.

UTRECHT - En een optreden van het befaamde Ragazze Quartet. Muziekliefhebbers zijn vrijdag 3 augustus om 16.00 uur welkom in De Oude Hortus in Utrecht. De liederencyclus In grosser Sehnsucht, die Rianne Wilbers samen met een pianotrio brengt, portretteert vijf historische vrouwen, van koningin Christina van Zweden tot beeldend kunstenares Camille Claudel. Het Ragazze Quartet speelt het thema uit Schuberts lied Der Tod und das Mädchen. Voor kinderen is er de componeerworkshop De Muziekfabriek. Onder leiding van professionele musici gaan de kids al knippend en plakkend aan de slag met het combineren van klassieke muziek en kinderliedjes.

Win vrijkaarten!

Het Hortus Festival verloot voor dit middagconcert met sopraan Rianne Wilbers 5 x 2 vrijkaarten onder de lezers van het Stadsblad. Meedingen? Stuurt dan uiterlijk donderdagochtend 2 augustus een mail met naam, plaatsnaam en de concertdatum naar info@hortusfestival.nl. De winnaars krijgen donderdagmiddag bericht per e-mail.

Meer berichten