Logo stadsbladutrecht.nl

Winkel van Sinkel weer festivalhart van Nederlands Film Festival

  Cultuur

De Winkel van Sinkel wordt weer het festivalhart van het Nederlands Film Festival (NFF) dat van donderdag 27 september tot en met vrijdag 5 oktober zijn 38e editie beleeft.

UTRECHT - Bijna elke avond is daar de talkshow met presentatoren Art Rooijakkers en Eva Cleven. Ook is er een groot filmfeest op zaterdagavond 29 september.

Voorheen vormde een festivalpaviljoen op de Neude het middelpunt van het NFF. De keuze voor de Winkel van Sinkel als kloppend Festivalhart is logisch volgens nieuwe festivaldirecteur Silvia van der Heiden. "De Winkel van Sinkel bevindt zich op de looproute tussen de belangrijke vertoningsplekken van het festival. Het is bij uitstek de plek waar iedereen elkaar kan treffen. We kijken uit naar een geweldige samenwerking voor de 38e festivaleditie dit najaar", aldus Van der Heiden.

In de Winkel van Sinkel kunnen bezoekers straks ook terecht voor informatie en kaartjes. Verder kan het toegestroomde publiek genieten van een speciaal filmdiner, dansen tijdens het NFF filmfeest of luisteren naar (live)muziek van het Utrechts talentplatform De Coöperatie. Ook is er bijzondere gevellichtkunst van het Utrechts kunstenaarscollectief Light-up.

Meer info en tickets op www.filmfestival.nl/voorverkoop

Meer berichten

Shopbox