Op donderdag 28 juni vindt op de parkeerplaats bij winkelcentrum Smaragdplein de derde editie van het Golden Oldies festival plaats.
Op donderdag 28 juni vindt op de parkeerplaats bij winkelcentrum Smaragdplein de derde editie van het Golden Oldies festival plaats. (Foto: EIgen foto)

Golden Oldies festival bij Smaragdplein

  Cultuur

Op donderdag 28 juni vindt op de parkeerplaats bij winkelcentrum Smaragdplein de derde editie van het Golden Oldies festival plaats.

UTRECHT - Het festival is gratis toegankelijk en duurt van 13.00 tot 15.30 uur. Door middel van het Golden Oldies Festival wil de organisatie de senioren uit de wijk in het zonnetje zetten door ze een bijzondere dag te bezorgen. Tijdens het festival kunnen bezoekers sjoelen, bingo spelen en zijn er heerlijk oude nummers, live gezongen door volksheld Rooie Arie.

Het festivalterrein is voorzien van voldoende stoelen, tafels en voorzieningen passend bij de 65+ doelgroep. De bezoekers kunnen gratis genieten van heerlijke hapjes en drankjes verzorgd door de Plus Supermarkt en de Lidl. Ook bibliotheek Utrecht doet een duit in het zakje. Het Golden Oldies Festival wordt aangeboden door winkeliersvereniging Smaragdplein i.s.m. verschillende organisaties uit de wijk en wordt mede gefinancierd door het ondernemersfonds Utrecht.

Meer berichten