Foto: Picasa

Bier, cider, lekker eten en muziek bij Molen de Ster

  Cultuur

Het Molenerf bruist zaterdag 23 juni met het Bier & Cider Festival bij Molen de Ster in Utrecht. Verschillende brouwers en cidermakers laten zien wat zij in huis hebben. Daarnaast is er lekker eten en livemuziek.

UTRECHT - Naast een breed assortiment van Nederlandse speciaalbierbrouwers, zoals De Leckere en The Sisters Brewery, zijn er ook bijzondere Nederlandse cidermakers te vinden als De Vergeten Appel en Bearcider. Voor ieder wat wils! All The Kings Daughters, Jesco en andere acts zorgen voor de muzikale omlijsting.

Livemuziek

Er is deze dag live-muziek van onder andere Danique Carmen Kivit, Khalil Toumi, Aleifr, Reinis Jaunas, All the kings daughters en Jesco.

Deelnemende brouwers en cidermakers

Deelnemende brouwers en cidermakers zijn: De Vergeten Appel, Neobosski, Brothers in Law, The Sisters Brewery, Brouwerij Het Licht, vandeStreek, De Leckere, Bear Cider, Brouwerij de Molen, Steve'z Perencider, Mister Tree Cider en meer.

Informatie

Het festival begint om 12.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Kaarten kosten € 7,50 in de voorverkoop en € 12,50 aan de deur. Elke bezoeker krijgt een speciaal festivalglas.

Molenl de Ster is te bereiken via het bruggetje aan de Floresstraat in Lombok, Utrecht.

Kijk voor meer informatie op www.bierenciderfestival.nl

Meer berichten