Woensdag 16 mei wordt een roze ouderenavond gehouden bij Resto VanHarte Utrecht.
Woensdag 16 mei wordt een roze ouderenavond gehouden bij Resto VanHarte Utrecht.

Roze ouderenavond bij Resto VanHarte Utrecht

  Cultuur

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Utrecht en Roze 50+, (het samenwerkingsverband van ANBO, belangenorganisatie voor ouderen en COC Nederland, belangenorganisatie voor LHBTI's) houdt op 16 mei rondom IDAHOT een roze ouderen avond met als thema 'Jezelf kunnen zijn, dat wil jij toch ook!'.

UTRECHT - Locatie is het Zimihc theater Stefanus op Brazilliëdreef 2. Resto VanHarte nodigt LHBT-ouderen (lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender) én hun netwerk uit voor een gezond en betaalbaar driegangendiner. Uiteraard zijn alle andere buurtbewoners ook welkom. Met deze avond wil Resto VanHarte de kloof van onwetendheid en taboes bij alle leeftijden overbruggen.

Programma

Er is een bijzonder programma tijdens het driegangendiner. Aan de hand van de grote LHBT quiz gaan we met elkaar het gesprek aan over seksuele diversiteit. En er is muziek: Jessie Kleine, vertegenwoordigster Midden-Nederland bij het Nationaal COC Songfestival, verzorgt een swingend optreden.

De inloop is vanaf 17.30. Het diner begint om 18.00 uur. Kosten zijn zeven euro per persoon. Voor U-pas houders is het 6 euro, of 2 euro van de pas en 4 euro contant.

Reserveren kan via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/min). Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meer berichten