Foto: Peter Lodder fotografie

Festival TREK zoekt Utrechts talent

  Cultuur

Festival TREK is voor de vijfde editie van het grootste rondreizende openluchtrestaurant op zoek naar creatief Utrechts talent. Van donderdag 17 tot en met maandag 21 mei komen creatieve acts in aanmerking voor een podiumplek in het Utrechtse Griftpark.

UTRECHT - Het karakter van het festival zou niet hetzelfde zijn zonder de (regionale) acts die elk jaar voor veel sfeer zorgen. Festival TREK roept daarom alle creatieve dansacts, singer-songwriters, kleinkunstenaars, theateracts en (semi-akoestische) bandjes uit Utrecht op om zich aan te melden via de website www.festival-trek.nl
Festival TREK tovert negen stadsparken verspreid over het hele land om tot grote openluchtrestaurants met tientallen mobiele keukens en barretjes. Een daarvan is het Utrechtse Griftpark. Naast lekker eten en drinken, maken bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme liveoptredens een bezoek aan Festival TREK compleet. Dit jaar zullen bezoekers op nog meer plekken binnen het festivalterrein verrast worden met creatieve performances. "Als BurgeRmeester ben ik er trots op dat we komende zomer nog meer lokaal talent de kans geven om hun kunsten aan een breed publiek te tonen", aldus de BurgeRmeester van TREK.

Meer berichten