Foto: Radio EL Mundo.NL

Kleine goede doelen Radiozender Radio EL Mundo uit Utrecht bestaat 3 jaar

  Cultuur

Radio EL Mundo.NL viert haar 3 jarige bestaan donderdagavond 1 maart met een feestelijke uitzending vanuit het stadskantoor in Utrecht.

UTRECHT - De Internet radiozender voor Kleine goede doelen actief overal ter wereld is sinds januari 2015 actief als programma(RTV9( en sinds april 2017 als online radiostation. Radio EL Mundo.NL richt zich op kleine goede doelen actief overal ter wereld en is landelijk actief met maandelijkse uitzendingen in het weekend vanaf diverse locaties in het land met live programma Cafe EL Mundo. Doel van de radiozender is om een podium te bieden aan wereldburgers, stichtingen, initiatieven of projecten op het gebied van internationale ontwikkelingssamenwerking, reizen, fairtrade, kunst, cultuur en media. Afgewisseld met muziek uit alle hoeken van de wereld. Zo zend de radiozender 24/7 de beste muziek uit de hele wereld uit en vanaf 1 maart 2018 wekelijks op elk half uur een wekelijke nieuwsuitzending met updates, interviews en reportages.

Wij nodigen iedereen uit die geinteresseerd is in onze radiozender om langs te komen tijdens ons 3 jarige bestaan. U bent welkom van 18:30 tot 20:30 op het stadskantoor Utrecht direct naast Utrecht centraal. Aanmelden is wel verplicht. U kunt dit doen via menno@radioelmundo.nl

Feestelijke uitzending 3 jaar Radio EL Mundo.
Donderdagavond 1 maart 2018
18;30-20:30 live vanuit het Stadskantoor Utrecht

Live kunt u luisteren via www.radioelmundo.nl

Meer berichten