Logo stadsbladutrecht.nl


Foto: Nimeto

In beeld: Geslaagde kerstmarkt Nimeto Utrecht

  Cultuur

Het was een drukte van jewelste vrijdag 22 december tijdens de kerstmarkt van Nimeto Utrecht, de school voor creatieve ruimtemakers. Tijdens drie magische uren vierde Nimeto het mooiste feest van het jaar op eigen wijze: met een kerstmarkt die barst van de originele en zelfgemaakte producten.

DIY Kerstmarkt

De studenten en docenten van Nimeto vierden met iedereen feest! Bezoekers konden genieten van talloze zelfgemaakte lekkernijen, creatieve producten of kerstliedjes meezingen met de gelegenheidsband o.l.v. docent Hans Berkvens. De 'horrorkelder' en 'dancebattle' waren ook zeer populair en trokken veel bekijks.
Nimeto wil letterlijk de kerstgedachte delen met mensen over de hele wereld. Daarom gaat de gehele geldopbrengst van de kerstmarkt naar 3FM Serious Request. Zij hebben dit jaar als doel om families, gescheiden door oorlog en ramp, te herenigen.

Recordbedrag

Zojuist is het bedrag bekend gemaakt dat vandaag is opgehaald. "We hebben met z'n allen maar liefst € 6.000,- opgehaald en dit bedrag wordt morgen met een cheque symbolisch overhandigd aan het glazen huis in Apeldoorn. We zijn supertrots op dit resultaat. Gefeliciteerd allemaal!", aldus Maarten Delissen, opleidingsmanager bij Nimeto Utrecht.

Over Nimeto Utrecht

Nimeto Utrecht is de mbo-vakschool voor ruimtemakers. Of je nou kiest voor 'Vormgeving en Styling', 'Creatieve Techniek' of 'Vastgoed en Makelaardij', bij ons leer je hoe je vormgeeft aan de ruimte om je heen. De ruimte waarin je woont, werkt, winkelt en ontspant. Of het nou gaat om een huis of een winkel, een school of een webshop. Om ontwerp, bouw, renovatie, inrichting, onderhoud of communicatie.
Om vorm te geven aan de ruimte in de wereld om ons heen hebben we vakmensen nodig. Zelfbewuste, creatieve ruimtemakers die precies weten wat ze doen. Zulke mensen leiden wij op.

reageer als eerste
Meer berichten