Logo stadsbladutrecht.nl


Op 29 december beleeft Peppa Pig samen met haar vriendjes in Beatrix Theater een vrolijk avontuur.
Op 29 december beleeft Peppa Pig samen met haar vriendjes in Beatrix Theater een vrolijk avontuur. (Foto: Klaas-Jan Droppert)

Familiemusical Peppa Pig De Grote Plons in Beatrix

  Cultuur

Peppa Pig is een vrolijk varkentje dat houdt van spelletjes spelen en heerlijk plonzen in de modder. Ze is dagelijks te zien op tv bij Nickelodeon en heeft nu ook haar eigen familiemusical. En die mag je absoluut niet missen!

Utrecht - Op 29 december beleeft Peppa Pig samen met haar vriendjes in Beatrix Theater een vrolijk en muzikaal avontuur in de 'De Grote Plons!'. Het heeft geregend en overal liggen grote modderplassen. Laat dat nou precies zijn waar varkentjes van houden.

Handpoppen

De superschattige handpoppen, kleurrijke decors en gezellige meezingliedjes maken de voorstelling tot één groot feest voor iedereen vanaf 2 jaar. Na de voorstelling komt Peppa natuurlijk nog naar de foyer voor een foto. Dus pak je laarzen en maak samen met Peppa een Grote Plons. Je gaat er een geweldig avontuur door beleven, wat je nooit meer vergeet! Deze vrolijke voorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met Entertainment One's. Hij wordt gehouden op 29 december om 11:00 uur, bij Beatrix Theater, Jaarbeursplein 6a, Utrecht. Kaartprijs vanaf € 19.00, exclusief reserveringskosten.

Reserveringen: www.stage-entertainment.nl of telefonisch via 0900-1353. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/PeppaPig.

 

Meer berichten