Logo stadsbladutrecht.nl


Orde van de Dag houdt een Oud & Nieuws Show in Stadsschouwburg Utrecht. Foto: Phile Deprez
Orde van de Dag houdt een Oud & Nieuws Show in Stadsschouwburg Utrecht. Foto: Phile Deprez (Foto: Phile Deprez)

Oud & Nieuws Show in Stadsschouwburg

  Cultuur

Er is te veel nieuws. Alleen al up to date blijven is een voltijdbaan geworden. Een verdrietige, uitputtende voltijdbaan. Orde van de Dag voelt met je mee en bouwt een vuurtoren voor iedereen die verdwaald is in het nieuwslandschap: de 'Ouds & Nieuws Show 2017'. Eind december twee keer te zien in Utrecht.

UTRECHT - Het nieuws beweegt snel. De leden van theatercomplot Orde van de Dag zetten de tijd stil en werpen een blik terug op een krankzinnig jaar. Met een nieuwsreconstructie - tot de nok gevuld met scènes, powerpointpresentaties, gedichten, gedachten en liedjes – veroveren zij Utrecht.
Ze vertellen je hoe alles in elkaar steekt, van Rutte 3 tot Weinstein, van Catalaanse onafhankelijkheid tot genderneutrale toiletten, en van La La Land tot panda's. Kortom: alles wat in 2017 gebeurde voor je op een rijtje.

De voorstelling is te zien op woensdag 27 en donderdag 28 december om 20.30 uur in Stadsschouwburg Utrecht. De Ouds & Nieuws Show is een productie van de Orde van de Dag, Nieuw Utrechts Toneel en Het Zuidelijk Toneel.

Meer berichten