Logo stadsbladutrecht.nl


Op woensdag 3 januari is de familievoorstelling Hans & Grietje te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.
Op woensdag 3 januari is de familievoorstelling Hans & Grietje te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. (Foto: Wim Lanser)

Hans & Grietje De Musical

  Cultuur

Van Hoorne Entertainment presenteert dit seizoen haar tiende sprookje: Hans & Grietje De Musical. Op woensdag 3 januari is de familievoorstelling te zien in het Beatrix Theater, Utrecht. In Hans & Grietje De Musical wordt de rol van Grietje vertolkt door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids. Daarnaast keren de Van Hoorne-karakters Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esther van Santen) terug in deze sprookjesmusical.

Het verhaal

Er was eens een arm houthakkersgezin. Vader kan zijn kinderen niet meer onderhouden en besluit Hans & Grietje in het bos achter te laten, in de hoop dat iemand ze vindt. Na dagen lopen komen de kinderen de grappige, groene tovenaar Titus tegen, die ze meeneemt naar een bijzonder huisje. Alles is van snoep, koek en lekkernijen! Het lijkt erop dat Hans & Grietje nooit meer honger hoeven te lijden. Maar wat zij niet weten is dat Titus' gemene vrouw Fien iets heel anders van plan is. Is de gastvrijheid van het tovenaarsduo oprecht, of begint voor Hans & Grietje het avontuur nu pas echt?

De kinderen kunnen deelnemen aan de betoverende Sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken dan kans op een prijzenpakket die na de show wordt uitgereikt op het podium. Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook is er een Sprookjesafterparty.

De voorstelling is op 3 januari om 14.00 uur in het Beatrix Theater, Jaarbeursplein 6a, Utrecht. Informatie en reserveren: www.stage-entertainment.nl of tel. 0900 1353.

Meer berichten