Logo stadsbladutrecht.nl


Foto: Black & Forth

Café Theater Festival steekt Anti Kater Theater in een nieuw jasje

  Cultuur

Het Café Theater Festival en Hofman Café slaan op zondag 10 december om 14.00 uur weer de handen ineen voor Anti Kater Theater, maar dan anders! In het gloednieuwe format laten de artiesten van het Café Theater Festival 2018 alvast een voorproefje zien en speelt Ruben Sanchez een try-out van zijn voorstelling Alice and the Rabbits.

UTRECHT - Iedere tweede zondag van de maand stelt Hofman Café de deuren open voor het Café Theater Festival voor een relaxte en verrassende theatermiddag. Het publiek krijgt in december, januari en februari een kijkje in de keuken van het maakproces. De artiesten van het Café Theater Festival laten korte teasers zien en gaan in gesprek met de aanwezigen.

Deze decembereditie wordt er afgetrapt met zeven nieuwe CTF-groepen. Collectief Ik, Studio Figur, Veerle van Dieren, Joshua & Tim, Hetze en Stella&Luus delen vliegensvlugge teasers met het publiek, waarna er ruimte is voor het gesprek. Het belooft een middag te worden vol theatrale tekst, familietheater en poppenspel.
De zevende artiest, Ruben Sanchez, speelt zijn hele voorstelling Alice and the Rabbits als try-out in Hofman Café tijdens Anti Kater Theater. In deze performance vol hiphop, visuals en harde beats neemt Sanchez het publiek mee met Alice en haar bizarre wereld. Een voorstelling over de omarming en afwijzing van jezelf, krankzinnigheid en de zoektocht naar een connectie vanuit het hart.

Meer berichten

Shopbox