Foto: TivoliVredenburg

TivoliVredenburg sluit het jaar af met Wintergarten

  Cultuur

TivoliVredenburg sluit het jaar af met Wintergarten. Wintergarten is het eindejaarsfestival van TivoliVredenburg. In de laatste twee weken van december kan jong en oud iedere dag ook op de binnenpleinen terecht voor een gevarieerd, veelal gratis toegankelijk programma.

UTRECHT - Naast concerten en andere events in de 'eindejaarssfeer', is een video wall kunstinstallatie aanwezig, worden winterse dranken en happen geserveerd en heropent pop-up restaurant "Het Gulle Rendier" voor een winterse maaltijd.

Vanzelfsprekend is er muziek, maar je kunt je ook bij laten spijkeren over religie, naar documentaires kijken, Christmas Carols zingen of luisteren naar kerstverhalen. Dit is slechts een greep uit wat er straks dagelijks tijdens Wintergarten te doen is. Met het 14-daags kunst en muziekfestival borduurt TivoliVredenburg voort op Biergarten: een kruising tussen indoor park, podium en dansvloer met op iedere vrijdag- en zaterdagavond gratis toegankelijk programma. Sinds mei trekt Biergarten al tienduizenden verschillende soorten bezoekers.

Sinds de opening streeft TivoliVredenburg ernaar zo open mogelijk te zijn. Het brede concert- en nachtprogramma trekt intussen talloze soorten publiek naar alle zalen. Naast die successen ziet TivoliVredenburg ruimte voor een uitbreiding van het gebruik van het pand. In de ruimtes tussen de vijf zalen is plaats voor meer ontmoeting en levendigheid, Plein 6 en de K.F. Hein Foyer in het bijzonder.

Op www.tivolivredenburg.nl/wintergarten wordt de komende weken meer bekendgemaakt over de programmering. Het Gulle Rendier is tijdens het festival van woensdag t/m zondag geopend van 17.30 tot 20.15 uur. Reserveren is noodzakelijk. Locatie: Hertz Foyer

Meer berichten

Shopbox