Logo stadsbladutrecht.nl


Komend weekend wordt de zevende editie van het Streekbierfestival in Utrecht gehouden. Foto: Anja Netto
Komend weekend wordt de zevende editie van het Streekbierfestival in Utrecht gehouden. Foto: Anja Netto (Foto: Anja Netto)

Streekbierfestival: nieuwe route langs mooie restaurants

  Cultuur

UTRECHT - Komend weekend wordt de zevende editie van het Streekbierfestival in Utrecht gehouden. Bierliefhebbers kunnen 3,4 en 5 november een eigen route uitstippelen langs 27 cafés en biermenu samenstellen, maar er is ook een nieuwe route. Een nieuwe route binnen het festival waarbij je een route loopt die je langs vier mooie restaurants van Utrecht leidt. De vier deelnemende restaurants zijn, Concours, Simple, Madeleine en Florent.

Niet eerder is er een kans geweest deze restaurants op één dag te bezoeken en te genieten van hun culinaire kookkunsten. Om de kok alle kans te geven zo creatief mogelijk te werk te gaan blijven de gerechten tot het allerlaatste moment een verrassing.

In elk restaurant zijn er 25 startplekken. Vanuit dit restaurant loop je in een vaste route naar de drie overige restaurants. Nadat het laatste restaurant is bezocht gaan deelnemers voor de laatste gang naar café 't Pandje waar het laatste gerecht en biertje geserveerd wordt om deze middag/avond gezellig af te sluiten. Aanmelden voor deze route kan via www.streekbierfestival.nl – Bier & Spijs route.

Deelnemende cafés zijn de volgende: 't Pandje, Stan&co, De Stad, Tilt, Hofman, De Zaak, Hemingway, Luden, De Vrienden, Gras van de Buren, Florin, Ubica, 't Hoogt, Nieuwe Dikke Dries, Mick O'Connels, De Bastaard, Joost, Brun, JK24, le Journal, 't Neutje, Het Hart, de Stadsgenoot, Borrelbar Plank, Lebowski, Walden en Broers.

Meer berichten