Foto:

Nieuw deze zomer: Terras & Studio Metaal Kathedraal

UTRECHT - Na een sluimerstand tijdens Corona-lockdown is Metaal Kathedraal nu weer volop actief en open voor publiek. En hoe! Naast het culturele programma, groene evenementenlocatie en natuurworkshops gaat ons zonnig terras open in het weekend van 11/12 juli en lanceren wij Studio Metaal Kathedraal voor online evenementen. Dé Utrechtse biotoop voor circulair dagelijks leven wil de stad ook deze zomer weer inspireren met groene inspiratie. 

Zomers terras
Metaal Kathedraal bevindt zich op de Romeinse Limes in Leidsche Rijn, op een weelderig landgoed, waar het tussen bloeiende planten en kruiden heerlijk vertoeven is. Er was ook nog geen terras gelegenheid in dit nieuwe gedeelte van de wijk. Utrecht is dus een heerlijk zonnig zomers en biologisch terras rijker vanaf het weekend van 11 juli. Op de menukaart staan biologische versnaperingen zoals frisdrank, sappen, koffie-thee-taart en simpele lunchgerechten zoals (vegan) tosti's en een frisse gazpacho. Er is ook een trampoline en glijbaan voor de kids! Eigenaar Metaal Kathedraal, Abel Tattje: “Hoe gaaf is het dat je vanaf nu lekker in het zonnetje geniet van je sapje en dat je je ook nog spontaan kan aanmelden voor een circulaire workshop zoals fermenteren, kruiden-ontspanning of het kids zomerprogramma in de buitenschool?” Kijk op www.metaalkathedraal.nl/stadsherbergboelens/

Openingstijden Stadsherberg Boelens: 

Ma: dicht

Di: 8:00 - 16:00 

Woe: 8:00 - 16:00 

Do: 8:00 - 16:00 

Vrij: 10:00 - 17:00

Zat: 10:00 - 17:00

Zon: 10:00 - 17:00


NIEUW Studio Metaal Kathedraal - online event streaming en video casting
“Toffe locatie, maar kunnen jullie binnen de 1,5m richtlijnen ook een webinar faciliteren, zodat meer mensen kunnen meedoen?”; een vraag van een organisatie die de locatie wilde huren voor een vergadering. De start van Studio Metaal Kathedraal is een feit! Samen met onze AV partner is alle techniek in huis om bij ons veilig en kwalitatief een evenement, vergadering, congres, of training op te nemen en/ of te streamen. Metaal Kathedraal komt graag in contact met organisaties en bedrijven die de mogelijkheden willen verkennen om bij Studio Metaal Kathedraal hun online event op te nemen. Kijk op www.metaalkathedraal.nl/verhuur/studiometaalkathedraal

Over Metaal Kathedraal

De voormalige katholieke kerk annex fabriek is sinds 2010 een culturele instelling, evenementenlocatie & kennisinstituut. Dé biotoop voor dagelijks circulair leven vanuit kunst, wetenschap en de kracht, kennis en kunde van de natuur.

Een magistraal decor in een industrieel kerkgebouw, inspirerende groene inhoud op het gebied van circulair dagelijks leven én ervaring met het hosten van bijeenkomsten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden